HAIR REMOVAL

Doordat we leveransier zijn van diverse lasers kunnen we nu ook de HAIR removal aanbieden doormiddel van een diode laser.

Enkel op afspraak en totale privacy!vandaar kan u hieronder al de meest voorkomende uitleg vinden over hoe de behandeling werkt.

Laser ontharing

Wij bieden u de DEFINITIEVE oplossing voor ongewenst haargroei! Door middel van laserontharing verwijderen wij uw ongewenste haartjes permanent van uw gezicht en lichaam. De behandelmethode door middel van de Diode laser is ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid! In slechts een fractie van een seconde geeft de Diode laser zijn energie af. De korte energieafgifte is net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Door een uniek koelsysteem in de behandelkop van de Diode laser wordt de huid extra beschermd tijdens het vrijkomen van de Diode laserenergie.

Het haar groeit in 3 verschillende fases:
De anagene fase: de groeifase.
De katagene fase: de haargroei en pigmentvorming komt tot stilstand en de haar wordt slechts boven de haarfollikel uitgeschoven.
De telogene fase: De telogene fase is de rustfase. 

Alleen zichtbaar groeiend haar kan behandeld worden: dat zijn de haren in de anagene fase. Loszittend, slapend en nog niet zichtbaar haar absorbeert onvoldoende licht en kan niet effectief behandeld worden. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.

Welk resultaat kan ik verwachten?
Laserontharing zorgt voor effectieve verwijdering van de ongewenste haartjes. Hiervoor is het wel van belang dat de haren wel donker en dik genoeg zijn. Deze haarzakjes beschadigen definitief en zullen dus permanent verdwijnen. U zult wel merken dat uw ongewenste haren na iedere behandeling steeds minder worden. De haartjes die met de laser behandeld zijn zullen definitief beschadigen en niet meer terug groeien. In de loop der jaren is het wel mogelijk dat u een aantal nieuwe behandelingen nodig zult hebben als er door hormonale veranderingen een aantal nieuwe haren opnieuw ontwikkeld zijn. Dit zijn dus niet de haarzakjes die al verdwenen waren maar nieuw ontwikkelde haarzakjes. Maar gelukkig zijn deze prima te behandelen.

Welke huidreactie kan ik verwachten?
Door de warmte die in de huid vrijkomt, kan uw huid na de behandeling wat rood, gevoelig, warm of gezwollen aanvoelen. Deze reacties zijn vaak niet pijnlijk en zullen binnen een paar uur wegtrekken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Gemiddeld zijn er 5 tot 10 behandelingen nodig omdat haren altijd in verschillende fases groeien en dus nooit in een keer behandeld kunnen worden. De hoeveelheid behandelingen die nodig zijn is vooral afhankelijk van de huidskleur, haarkleur, dikte van de haren de locatie waar de haren zich bevinden. 
Elke vervolgbehandeling is mogelijk na 6 tot 8 weken.


prijzen

Onderbenen of bovenbenen 50
Volledige benen 80
Volledige benen + oksels 100

Volledige rug man 80 
Volledige rug man + borst OF buik 125
Volledige rug man + borst EN buik 140

Nek 30
Schouders 45
Oksels 40
Onderarm +handen  60
bovenarm  40
Onder + bovenarm   80

Bovenlip + kin  40
Bakkebaarden 20
Bovenlip + kin +kaken  50
Bovenlip + kin +kaken + bakkebaarden 60

Bikini 35
Billen 40


andere zones prijs of aanvraag

Afspraak maken kan telefonisch op 0477 77 37 99
(contante betaling)
Webshop gemaakt met EasyWebshop