Webshop » Tattoo Inkt » WORLD FAMOUS LIMITLESS (REACH OK) » World Famous Limitless Tattoo Ink - Thomas Carli Jarlier Noire Ink Set v2 - 6x 30ml

World Famous Limitless Tattoo Ink - Thomas Carli Jarlier Noire Ink Set v2 - 6x 30ml

WFSETTHOCARJAR6 World Famous Limitless Tattoo Ink - Thomas Carli Jarlier Noire Ink Set v2 - 6x 30ml

World Famous Ink streeft ernaar een voortrekkersrol te spelen op het gebied van naleving van regelgeving over de hele wereld. Als wereldwijde fabrikant was de nieuwe EU REACH-regelgeving voor wereldberoemde inkt een kans om een ​​nieuwe inktlijn te creëren die de wettelijke normen overtreft om een ​​bijgewerkt product te hebben dat voldoet aan de wereldmarkt.
De Thomas Carli Jarlier Noire Ink Set van Limitless is een inktset uit het nieuwe EU REACH-conforme assortiment van World Famous Ink.
De Noire Ink Set is het exacte palet dat Thomas Carli Jarlier gebruikte voor zijn tatoeages, met het idee van de set om te kunnen werken met twee verschillende grijstinten met minimale verdunning voor langdurig werk. Thomas gebruikt deze World Famous Limitless zwarte en donkergrijze wassingen niet alleen voor zwart en donkergrijs, maar ook voor textuur. De grijze kleuren worden gebruikt voor verzadiging en om de gladheid in zijn werk te brengen.
De wereldberoemde grenzeloze Thomas Carli Jarlier Noire inktset is ontworpen door Thomas Carli Jarlier, lid van het World Famous Ink Pro-team en bevat de volgende kleuren:
Obsidian Outlining
Noire Wash
Dark Grey
Grey 1
Light Grey
Mixing White
Belangrijkste kenmerken:
Volume: 30 ml
Veganvriendelijk
Gemaakt in de VS

€ 110,00
€ 133,10 inclusief BTW

Beschikbaar

Webshop gemaakt met EasyWebshop