Policy

Betalingen gebeuren steeds direct bij afhaling
er zullen geen goederen de zaak verlaten die onbetaald zijn.

Dit is de meest correcte methode en die perfect in orde is voor iedereen.

Bij afhaling ---> directe contante betaling
Fakturen-----> via Cash of BC

Verkochte goederen worden NIET terug genomen of omgeruild. Wederroepingsrecht is enkel van toepassing op goederen die verkocht worden via de webshop en dit binnen de 10 werkdagen na bestelling. Deze goederen moeten in ongebruikte toestand zijn en in een ongeopende, niet beschadigde verpakking. Indien dit niet het geval is vervalt het wederroepingsrecht. 

Verzending;

indien er goederen verzonden worden is het aan de klant als deze kiest voor GLS dat er iemand aanwezig is om de goederen in ontvangst te nemen. Indien de goederen terug komen naar de winkel komen er extra kosten bij voor opnieuw te verzenden, of de klant kan dit komen afhalen. Crediteren is mogelijk indien 10 werkdagen niet overschreden zijn.(vanaf datum bestelling)

Indien de goederen met Mondial verzonden worden ontvangt de klant een bericht via GSM of mail dat de klant de goederen mag afhalen op het afhaalpunt. Deze mail of sms kan in het Frans zijn en in de spamm terecht komen. Indien het pak niet afgehaald is voor de afhaaltijd en de goederen terug komen naar de verzender, komen er extra verzendkosten bij of kan het crediteren als dit binnen de 10 werkdagen is. (vanaf datum bestellen).
Bij verzending Mondial zijn de goederen ook niet verzekerd.

Bij diefstal zal er een administratieve kost aangerekend worden van 250 euro en zal de politie verwittigd worden.

Dank voor begrip
Webshop gemaakt met EasyWebshop