Tattooverwijdering

Tattooverwijderingen:

Doordat wij verdeler zijn van PICO lasers kunnen wij een betaalbare betaalbare behandeling aanbieden en dit ook nog eens in samenwerking met jou tattoo artiest! Met onze ervaring sinds 2006 zijn we 1 van de weinige shops die de evolutie heeft meegemaakt en hebben we altijd aan de top gestaan kwa toestellen om tattoo's te verwijderen.

1627025045495079

Sinds Maart 2022 hebben we een nieuwe PICO laser aangekocht, om u nog beter en vlugger te kunnen helpen, het gaat hem over eenv medische PICO laatste generatie toestel.

Hoeveel sessies ligt aan de gebruikte inkt en hoe de tattoo geplaatst geweest is, maar we zullen er alles aan doen om het aantal sessies zo laag mogelijk te houden. 

Bij ons geen torenhoge behandelingsprijs maar een betaalbaar tarief !
Tarieven laser behandeling

Wenkbrouwen €40/sessie
Tattoo onder de 25cm2 = 40 euro/sessie
> 25cm2 tot 180cm2 = 60euro/sessie
Meerdere tattoo s tot 180cm2 = 1e tattoo €60 plus €10 per tattoo max €100per sessie

Hoe een afspraak maken?
Telefoneer ons voor 10h in de ochtend en wij garanderen dezelfde dag nog een laserbehandeling.
(Dit op de dagen dat we open zijn)


info over het verwijderen:

Tattoo verwijderen met de PICO laser
Heb je spijt van je tatoeage of wil je ruimte maken voor een nieuwe? Wij kunnen een (deel van je) tattoo verwijderen met onze PICO laser, de nieuwste techniek op het gebied van tatoeageverwijdering.
De PICO laser is de nieuwste, veiligste en krachtigste laser. Als één van de weinige klinieken die met deze innovatieve laser werkt, verwijderen wij tatoeages van alle kleuren. Zélfs de doorgaans moeilijk te verwijderen inkten.
Het grote verschil tussen de PICO en andere lasers
De PICO laser levert in een zeer korte tijd pulsen energie aan de huid. Deze energie verbrijzelt de inkt in de huid zodat er hele kleine deeltjes ontstaan. Deze deeltjes worden vanzelf door het lichaam opgeruimd en afgevoerd. Omdat de deeltjes veel kleiner zijn dan bij andere laserbehandelingen, is je lichaam in staat ze sneller af te voeren. De PICO laser verwijdert de inkt zónder de huid te beschadigen.
Het picoseconde effect

Door de combinatie van krachtige pulsen met hoge energie in pico- en nanoseconden verpulvert de laser zelfs de kleinste inktdeeltjes en de meest diep gezette inkten, ook als de tattoo pas is geplaatst.
De PICO laser werkt in drie golflengtes: pico-, nano- en microseconden.
FD Nd:YAG 532 nm: effectief bij rode, oranje, gele, bruine en paarse inkten
Nd:YAG 1064 nm: effectief bij zwarte, donkerblauwe en donkerbruine tatoeage inkten
vergelijking-pico-nano
vergelijking-pico-nano-500x192
Het verschil tussen de lasers
De werking met drie golflengtes maakt de veelzijdige laser niet alleen geschikt voor het verwijderen van tatoeages en permanente make-up, maar ook voor behandelingen op het gebied van huidverbetering, zoals huidpigmentatie en acne littekens.
Sneller klaar in minder behandelingen

Bij de traditionele Yag Q-swiched lasermethode zijn er ongeveer 10 à 15 (of meer) laserbehandelingen nodig om een tattoo te verwijderen. Vaak met lange rustpauzes (12-16 weken) om de vergruisde inktdeeltjes door het lichaam af te laten voeren. Met de PICO laser heb je veel minder behandelingen nodig om een tattoo te verwijderen. Daarnaast zitten er gemiddeld 8 weken tussen de behandelingen. Ook is de behandeling veiliger. Vandaar dat tatoeëerders en huisartsen de PICO laser aanraden voor het verwijderen van ongewenste tatoeages.

Dit is waarom je Indibeau kiest voor het weghalen van een ongewenste tattoo:
Wij verwijderen tatoeages van alle kleuren, ook rood en groen

Wij zijn één van de weinigen in Belgie die werken met de nieuwste lasertechnologie
Onze kennis en ervaring 
Je hebt beduidend minder behandelingen nodig
De behandeling is veilig, zonder risico op littekenvorming
Zowel huisartsen als tattoo artists bevelen de PICO laser aan

Wij behandelen:
Alle kleuren tatoeages
Permanente make-up
Medische tatoeages

Na de behandeling
Na de behandeling ervaar je een warm, branderig gevoel, als een intensieve zonnebrand. Dit kan een aantal uren aanhouden. Ook kan de huid iets gezwollen zijn en kan er blaarvorming ontstaan. Maar direct na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken. Wel is het belangrijk om de behandelde plek de eerste 24 uur droog te houden.
De behandeling wordt uitgevoerd door bekwame mensen die je goed begeleiden en adviseren, ook over de nazorg. Je krijgt dan ook uitgebreide instructies mee over de verzorging van de tatoeage na de behandeling. Vermijd in elk geval contactsporten en andere activiteiten die een goed herstel in de weg kunnen staan. Ook is het belangrijk om het behandelde gebied de eerste 4 weken niet bloot te stellen aan zonlicht (of de zonnebank). Zo kan je huid goed herstellen, zonder dat er pigmentproblemen optreden.

Ben ik geschikt?
Wij kunnen iedereen boven de 18 jaar behandelen, tenzij je zwanger bent of borstvoeding geeft. Ben je erg gebruind door de zon, dan raden wij aan om te wachten met de behandeling (om te voorkomen dat er pigmentverschuivingen ontstaan).

Melden of verzetten afspraak?
Indibeau hanteert de 50% regeling. Indien u niet binnen 48 uur uw afspraak afmeldt of verzet wordt er 50% van de behandelingsprijs in rekening gebracht.
Een afspraak kan telefonisch op 0477 77 37 99 of u kan langskomen op onze openingsuren.
 
Webshop gemaakt met EasyWebshop